0
podcasts over ondernemen

Mijn favoriete podcasts over ondernemen

oktober 23, 2019

Oké toegegeven, het heeft eventjes geduurd tot ik eindelijk een podcast uitprobeerde. Maar eerlijk, ik was meteen om. Hallo meest praktische manier ooit om bij te leren. Even je oortjes insteken en hup… je bent klaar om een podcast te luisteren tijdens het sporten, eten, treinreizen met de nmbs inclusief 2 vertragingen en een gemiste overstap. You get the picture, right? 😉 Wil je als ondernemer je kennis over online marketing, sociale media of copywriting snel wat bijschaven? Dan heb ik 3 geweldige podcast tips voor jou!

De IMU Podcast

Als je je wil verdiepen in online marketing moét je deze geweldige podcasts van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren luisteren. De afleveringen zitten bomvol waardevolle informatie over ondernemerschap, neuromarketing en webpsychologie, mindset, persoonlijke ontwikkeling, conversie op je website, het schrijven van een goede sales page en meer. Luister nu, bedank me later 😉

Celine Charlotte Podcast

Charlotte van ‘t Wout is een regelrechte girlboss. Ze runt maar liefst twee bedrijven en snapt Instagram als geen ander. In haar podcast Celine Charlotte heeft ze het onder andere over ondernemen als introvert en hoe ze in 2 jaar tijd meer dan 20.000 volgers op Instagram kreeg. Wist je trouwens al dat ze een verdienmodel met cursussen op Instagram bedacht? C.Academy.​ Deze productiviteitsgoeroe is dan ook absoluut het luisteren waard!

Artjanna’s Succesverhalen Podcast

Artjanna’s Succesverhalen Podcast is de perfecte podcast om je te laten inspireren door andere vrouwelijke ondernemers. Hier deelt Artjanna de echte verhalen over de weg naar succes, de ups and downs en kneepjes van het vak. Dit doet ze aan de hand van fascinerende interviews. Over welke vrouwelijke ondernemer wou jij altijd al meer weten?

Heb jij nog leuke podcast tips voor ondernemers? Laat ze gerust achter in de comments!

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply